fbpx

Trafikflyvercertifikat - Hvorfor vælge CAPA?

Som færdiguddannet trafikflyver ved Center Air Pilot Academy er man klar til et job som first officer i et luftfartsselskab. Det er man blandt andet fordi man ved endt uddannelse gennemfører et udvidet MCC kursus (APS MCC), hvor man får implementeret essentiel kunnen i et multi crew cockpit, og lærer om funktionerne heri.

Det er i vores kerneværdier at skabe en skole med et godt lærings- og træningsmiljø, professionelle omgivelser og instruktører, samt at ruste vores elever til at komme ud i luftfartsindustrien efterfølgende med sit nyerhvervede trafikflyvercertifikat i hånden.

Vi stiller store krav til vores pilotaspiranter, men vi forventer også, at de stiller store krav til os som uddannelsesinstitution. Derfor er det i høj interesse, at vi er udbydere af en uddannelse, som lever fuldt op til branchens standard, samt at vi står inde for et uddannelsesforløb, som vi ved er et af det bedste på markedet. Et forløb som vi selv er med til at sætte standarden for, som vi netop har gjort det i mere end 30 år.