fbpx

Trafikflyvercertifikat - hvorfor vælge CAPA?

Som færdiguddannet trafikflyver ved Center Air Pilot Academy er man klar til et job som first officer i et luftfartsselskab. Det er man blandt andet fordi man ved endt uddannelse gennemfører et udvidet MCC kursus (APS MCC), hvor man får implementeret essentiel kunnen i et multi crew cockpit, og lærer om funktionerne heri.

Det er i vores kerneværdier at skabe en skole med et godt lærings- og træningsmiljø, professionelle omgivelser og instruktører, samt at ruste vores elever til at komme ud i luftfartsindustrien efterfølgende med sit nyerhvervede trafikflyvercertifikat i hånden.

Vi stiller store krav til vores pilotaspiranter, men vi forventer også, at de stiller store krav til os som uddannelsesinstitution. Derfor er det i høj interesse, at vi er udbydere af en uddannelse, som lever fuldt op til branchens standard, samt at vi står inde for et uddannelsesforløb, som vi ved er et af det bedste på markedet. Et forløb som vi selv er med til at sætte standarden for, som vi netop har gjort det i mere end 30 år.

Års erfaring
0
drømmen om international luftfart

På CAPA har vi i mange år været first-movers på uddannelse indenfor luftfart. Vi er med til at sætte den standard, som resten af verden følger. Du skal vælge CAPA, hvis du kunne tænke dig at få opfyldt drømmen om at blive pilot indenfor internationalt luftfart, hvor himlen er din arbejdsplads. På CAPA uddanner vi ikke kun dygtige og professionelle piloter – vi uddanner fremtidens kaptajner! Hvis du vil flyve professionelt, må du trænes professionelt!

stærkt fællesskab og nætværk

Er social omgang og fælleskabsfølelse under uddannelse vigtigt for dig, så skal du vælge CAPA. Vores campus miljø er unikt i den forstand, at vi bestræber os på at have nogle gode rammer og højt til loftet som samler og giver anledning til gode venskaber. Vi råder over flere værelser delt ud på flere elevbygninger liggende i forlængelse af skolen. Alle elevboliger har fællesarealer der skaber anledning til social og faglig “get together”.

Mød dine kommende kollegaer allerede under uddannelsen – for måske kommer du til at dele cockpit med en af dine skolekammerater en dag!

forventninger til dig selv og til os

Pilotuddannelsen er selvfinansieret, og derfor ofre man også en økonomisk del, når man uddanner sig til pilot. På CAPA ønsker vi at være i øjenhøjde og udviser stor forståelse for, hvad man må ‘ofre’ for at blive pilot. Det er vigtigt, at man har de rette forventninger til sig selv og den indsats, som man ligger i sin uddannelse. Pilotuddannelsen er ikke en uddannelse, som man kommer sovende til. Det kræver dedikation og hårdt arbejde med hovedet i lærebøgerne. 

Ligesåvel som vi stiller forventninger til vores elever, er det også vigtigt, at de har høje forventninger til os som uddannelsesinstitution. Vi bestræber os på at udbyde den bedste uddannelse af piloter ved at dygtiggøre os og ved at være med på og være front-runners på udviklingen i branchen. 

topmoderne flyflåde, købt og betalt

I 2022 hentede vi en helt ny og topmoderne flyflåde fra Tecnam hjem. På den måde har vi forsøgt at være up to date og følge med udviklingen i teknologi og grønnere omstilling, samt skabe de bedste rammer for en god og struktureret udannelse til vores elever. Denne spritnye flyflåde købt og betalt, og vi kan derfor forsikre om, at vi er en øknomisk stabil skole, hvor beslutningerne ikke træffes ud fra lånte penge.

Kombination af praktisk og teoretisk uddannelse

Er du interesseret i at kombinere håndelag med teori? Så er pilotuddannelsen med garanti noget for dig! Pilotuddannelsen på CAPA er enormt givende, idet man er omsætter teori til operationel kunnen og håndtering. Det er ikke alt man kan lære ved at læse, så der er også et element af ‘learning by doing’, som både er sjovt og krævende. 

Alt er samlet på samme lokation; flyvning, teori, simulator kursus, campus

Hele uddannelsen til pilot på CAPA foregår på én og samme lokation i Roskilde lufthavn. Dette er med til at skabe et fælleskab, samt muliggør en fleksibilitet og fremmer omstillingsparathed i uddannelsen.

Professionelt læringsmiljø

På CAPA har vi en masse dygtige fuldtids- og freelance instruktører. Mange som tidligere eller nuværende flyvende i internationale flyselskaber, som derved bringer erfaring fra branchen. Kunne du tænke dig at have nogle instruktører som du kan spejle dig i og lære af, så er CAPA det rette sted for dig!