fbpx

Informationsmøder på pilotskolen Centerair

Vi afholder informationsmøder den første onsdag i hver måned kl. 15 i vores faciliteter i Roskilde Lufthavn. Du kan forvente, at arrangementet tager ca. 2 timer, hvoraf den første time går til generel information om pilot uddannelsen. Derefter vil du have mulighed for at prøve vores B737/A320 flysimulator.

Alle tilmeldinger til vores informationsmøder foregår elektronisk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her: Tilmelding.

 

Luftfartens Dage og Aviation Math

2 gange om året udvider vi informationsmøderne til heldagsarrangementer, hvor vi, udover at invitere på frokost, har lidt bedre tid til at give et indblik i, hvad en pilotuddannelse indeholder. Vi sender jer rundt i grupper til følgende stationer: Introduktion til uddannelsen, hverdagen som pilot, grundlæggende teori, besøg på airside/fly samt en tur i flysimulator. Arrangementet starter kl. 9 og slutter senest kl. 16.
Tilmelding sker ved at klikke her: Tilmelding.
Vores Informationsmøder afholdes på adressen Lufthavnsvej 48, 4000 Roskilde (Gate 48).

Introduction to Aviation Math – (Dato kommer snart). Kurset er for alle der gerne vil genopfriske eller styrke de matematiske færdigheder i forhold til pilot uddannelsen. Pris kr. 800,-
Tilmelding sker ved at klikke her: Tilmelding

Aviation Camp 2024: Vil du helt tæt på luftfart? I uge 27 inviterer vi til 4 dages intens intro til luftfart, livet som pilot og simulatorflyvning – med overnatning på pilotskolen. Læs mere under “Aviation Camp”

Hvis du vil flyve professionelt, skal du trænes professionelt!