fbpx

FORBEREDELSE OG ANSØGNING TIL PILOTELEV​

INFORMATIONSMØDE

Bliv klogere på skolen og de uddannelsesmuligheder, som vi tilbyder på CAPA. På et informationsmøde kan du se skolens faciliteter, møde nuværende og tidligere CAPA elever samt få svar på alle de spørgsmål du måtte have. 

Økonomi

Inden uddannelsesstart skal vi have tilsagn om, at den finansielle situation er afklaret. Det kan i dag være en stor udfordring at få bevilliget et lån, og for at imødekomme dette har vi som den eneste pilotskole lavet en garantistillelse i Spar Nord, hvor vi garanterer for et vist beløb, som kan være den faktor, der er med til, at banken vil finansiere uddannelsen. Udover at vi har lavet nogle fordelagtige aftaler på vores elevers vegne, går CAPA også selv, i visse tilfælde, ind og tilbyder finansiering. Kontakt os nærmere og hør mere om CAPA Kredit.

Den integrerede pilotudddannelse er godkendt til forhøjet SU.

Medical class 1

Alle piloter skal have et gyldigt medical, som et bevis på, at man er almindelig sund og rask og egnet til at udøve flyvning. Et normalt, sundt helbred, syn (max +/- 5), hørelse og balanceevne m.m. kræves. Du skal endvidere være være fyldt 18 år.

Undersøgelserne skal foretages hos en godkendt AeMC i enten Danmark eller i udlandet (dog skal det være en EASA godkendt læge). 

Du kan finde links til godkende læger her:
Trafikstyrelsen – Godkendte flyvelæger

Derudover anbefaler vi også Norges Flymedisinske Senter i Oslo:
Norgesflymedisinskesenter – Booking

Optagelsesprøve

For at blive pilotelev på CAPA skal du bestå vores interne optagelsesprøve. En bestået optagelsesprøve giver udtryk for, at du er erklæret egnet til at påbegynde din pilot uddannelse.

_DSC2891