fbpx

Priser og Finansiering til pilotuddannelsen

Pilot uddannelse pris

Prisen på den integrerede pilotuddannelse hos CAPA er kr. 725.000,- plus ca. kr. 20.000,- i gebyrer til prøver og myndigheder.

Indeholdt i prisen er al teori inkl. bøger, al flyvning inkl. en buffer på 5% i alle faser samt en pilotuniform, headset med taske samt iPad.

Uddannelsen betales med månedlige rater. Vi har en frafaldsprocent på ca. 5%, og i tilfælde af at man fragår uddannelsen, vil der blive lavet en opgørelse over faktisk forbrug/betaling, og har man indbetalt for meget i henhold til opgørelsen, vil det blive tilbagebetalt.

Pilotfinansiering

Vi ved, at mange i dag har en stor udfordring i at få godkendt finansieringen til uddannelsen som trafikflyver. Det har vi forsøgt at imødekomme ved at samarbejde med følgende finansielle institutioner:

  • CAPA Kredit
  • Spar Nord

CAPA er selv som virksomhed finansielt yderst stabil og har derfor valgt at re-investere i vores elever. For dig som kommende pilot hos CAPA betyder det, at du selv kun skal stille med et kontantbeløb på mellem til kr. 150.000 – 350.000, samt en tilsvarende sikkerhedsstillelse. Bemærk dog at det kontante behov og sikkerhedsstillelsen overfor CAPA Kredit/bankerne kan variere, og at det altid er en individuel vurdering af dig og din økonomi. Kontakt os for yderligere information. Bemærk at lånet hos CAPA Kredit er rentefrit de første 6 måneder efter etablering.

Inden du går i gang med at søge om finansiering, anbefaler vi, at du har bestået en optagelsesprøve (et krav fra CAPA Kredit). 

CAPA er godkendt af Trafik- og byggestyrelsen til deres “Good Practice” ordning: Læs mere!

Det er muligt at leje et værelse på vores Campus (med i alt 55 værelser) til en pris af kr. 3.500,-/3.600,- inkl forbrug: Læs mere!

Hvis du IKKE bor på skolen, er der mulighed for at få tilskud til kilometerpenge: Læs mere!