fbpx

PRISER OG FINANSIERING TIL PILOTUDDANNELSEN​

PILOT UDDANNELSE PRIS

Prisen på den integrerede pilotuddannelse hos CAPA er kr. 739.000,- plus ca. kr. 20.000,- i gebyrer til prøver og myndigheder.

Indeholdt i prisen er al teori inkl. bøger, al flyvning inkl. en buffer på 5% i alle faser samt en pilotuniform, headset med taske samt iPad.

Uddannelsen betales med månedlige rater. Vi har en frafaldsprocent på ca. 5%, og i tilfælde af at man fragår uddannelsen, vil der blive lavet en opgørelse over faktisk forbrug/betaling, og har man indbetalt for meget i henhold til opgørelsen, vil det blive tilbagebetalt.

kr 739.000,-

CAPA KREDIT

- VI REALISERER DIN PILOTKARRIERE!

Mange er udfordret af, at det kan være en stor udfordring at få finansieret deres pilotdrømme. Det skyldes manglende mulighed for finansiering via bankerne, der i mange år af forskellige årsager har været nødsaget til at skrue ned for udlån. Det er en uheldig udvikling da branchen står overfor den store udfordring at der ikke bliver uddannet nok piloter!

Vores erfaringer er, at standarden og kvaliteten af pilotuddannelsen har meget stor betydning for at få job efterfølgende, naturligvis sammen med konjunkturen generelt. Standarden er meget høj hos Center Air Pilot Academy (CAPA), der bla. er auditeret og godkendt af flere luftfartsselskaber. 

For at komme i betragtning til et lån skal du først og fremmest have bestået optagelseskravene hos CAPA, samt have en EASA Class 1 Medical. Desuden skal du tegne gyldig Loss of License og en gruppelivsforsikring ved studiestart. Dernæst skal du kunne stille med en egenbetaling på mindst 150.000 kr.-, og derudover sikkerhed for kr. 200.000 eller godkendt kaution. Kan du det, vil det være muligt at få finansiering igennem CAPA Kredit. ApS, og starte op på et af de 4 hold skolen igangsætter hvert år (januar, april, august & oktober).

Finansieringen er baseret på en individuel kreditvurdering og vil blive tilrettelagt efter netop dine forhold.

Finansieringen er baseret på en fordelagtig variabel rente fra mellem 6,70% – 9,95% p.a. alt efter den  stillede sikkerhed, og afdraget på kreditten påbegyndes først fra den dag uddannelsen afsluttes. Vi tilbyder rentefrihed i de første 6 måneder fra etableringstidspunktet, hvis der er stillet sikkerhed.

MULIGHED FOR SU UNDER UDDANNELSEN:
Som hjemmeboende er din mulighed for SU afhængig af dine forældres indkomstforhold. Satserne for 2023 er imellem kr. 1.024,- pr. måned til kr. 2.841,- pr. måned før skat. Som udeboende kan du få SU på pr. måned i 2023 - før skat. kr. 6.589,-. Ekstra særlig tilskud kan opnås pga. egenbetalt uddannelse og undervisningsafgift på i alt max. pr.måned før skat (hjemmeboende er beløbet forældreindkomstafhængigt). kr. 2.572,-
SU LÅN UNDER UDDANNELSEN:
Idet SU-lån er en billig finansiering kræver CAPA Kredit. ApS at eleven optager SU-lån i hele uddannelsesperioden. Beløbet udgør i 2023 pr. måned maximalt (ingen skat). kr. 3.371,- Beløbet nedbringer behovet for kredit hos CAPA Kredit. ApS. SU-lånet forrentes med 4% under uddannelsen og herefter med diskontoen plus max 1% p.a. SU-lånet skal først tilbagebetales med opstart 1. januar året efter uddannelsen er færdig.
SKAT UNDER UDDANNELSEN:
Såfremt du ikke har job under uddannelsen vil din skattebetaling af SU-ydelsen i 2023 på maximalt kr. 9.161,- pr. måned være begrænset pga. dit personfradrag på årligt kr. 48.000. Samlet skattebetaling årligt vil være ca. kr. 23.500,- ved modtagelse af maximalt SU på kr. 109.932,-. Dvs. udbetalt kr. 7.203,- netto pr. måned efter skattebetaling.
TAG KONTAKT TIL CAPA:
for en skræddersyet finansieringsplan som vil realisere din pilotdrøm. Finansieringen er baseret på en individuel kreditvurdering og vil blive tilrettelagt efter netop dine forhold.
Previous slide
Next slide

CAPA er godkendt af Trafik- og byggestyrelsen til deres “Good Practice” ordning: Læs mere!

Det er muligt at leje et værelse på vores Campus til en pris af kr. 3.500,-/3.600,- inkl forbrug: Læs mere!

Hvis du IKKE bor på skolen, er der mulighed for at få tilskud til kilometerpenge: Læs mere!